УКР РУС

"Агробізнес не відповідає своєму місцю": Кучер відшукав причини першої поразки Металіста в сезоні

19 жовтня 2021 Читать на русском

Головний тренер Металіста Олександр Кучер прокоментував програш від Агробізнеса (1:2) у 14-му турі Першої ліги.

"Ми не виграли. Саме це і не вийшло у нас. На початку гри втратили концентрацію. Ми не маємо права пропускати такі голи, коли воротар віддає результативну передачу і весь час створює небезпеку біля наших воріт.

Агробізнес сенсаційно здолав Металіст – дебютна поразка Кучера, перервані серії та найбільше пропущених

Кіпер суперника (Олег Мозіль – прим.) – гравець матчу сьогодні. Щось створювати на такому полі було важко. Звичайно, хотіли, намагалися, але не вийшло. В кінці могли забити, але оборона вистояла: вкопалася в штрафному майданчику і не давала нічого створити.

Недооцінка? Ні, ми готувалися до цієї гри, пояснювали хлопцям, що команда, яка перебуває внизу турнірної таблиці, не відповідає своєму місцю. Хороша команда, багато кваліфікованих футболістів, в минулому сезоні вони вдало грали, показували успішні результати. Напевно, сподівалися навіть на вихід у Прем'єр-лігу, але щось у них не вийшло. Ми концентрацію втратили на початку гри, отримали непотрібний гол, і він вже все зламав", – цитує Кучера сайт Металіста.

Зауважимо, команда Олександра Чижевського завдала харків'янам дебютної поразки в сезоні у всіх турнірах. Попри це, Металіст залишився лідером Першої ліги із 35-ма пунктами.

"Коли Шериф забив Реалу, я з переляку аж матюкнувся": Юрій Вернидуб очима свого сина – зворушливе інтерв’ю