УКР РУС

Перша ліга: Агробізнес на останніх хвилинах врятував нічию з Краматорськом, Нива Т мінімально здолала Олімпік

12 листопада 2021 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У п'ятницю у 18-му турі Першої ліги відбулось два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Україна, Перша ліга, 18-й тур

Краматорськ – Агробізнес – 1:1

Голи: Зубков, 69 – Черненко, 86

Олімпік – Нива Т – 0:1

Гол: Вовченко, 35

Вилучення: Глущук, 90+1, (Олімпік)

Новачок Металіста прибув до Харкова – незабаром відбудеться презентація

У першому матчі дня зійшлись Краматорськ та Агробізнес. Перший по-справжньому небезпечний момент виник на 20-й хвилині біля воріт гостей: Валерій Блажко вибігав сам на сам з Олегом Мозілем, однак останній вийшов далеко з воріт і хоч невпевнено, але запобіг загрозі. Наприкінці тайму Агробізнес огризнувся навісом у штрафний майданчик і замиканням головою у ворота – кіпер Краматорська легко забрав сферу.

По перерві команди заграли яскравіше. Першим фортуна посміхнулась господарям: навіс зі стандарту з лівого флангу на 69-й хвилині вдало замкнув Руслан Зубков. За чотири хвилини Сергій Петров пробивав після штрафного під поперечину – голкіпер краматорчан зреагував. Відігратись Агробізнесу вдалось наприкінці матчу – Руслан Черненко закрутив сферу у дев'ятку з далекої відстані зі стандарту. Перемога принесла підопічним Чижевського 19 очок і одинадцяту сходинку турнірної таблиці, Краматорськ з 22 балами дев'ятий.

Тернопольська Нива в більшості втримала перемогу над Олімпіком. Долю поєдинку вирішив штрафний на 35 хвилині – Вовченко класним ударом у дев'ятку відкрив рахунок у зустрічі. Команди грали досить активно, розганяючи швидкі атаки. Втім, голів у матчі більше не було, а Олімпік залишився у меншості в компенсований час – Глущук зірвав контратаку тернопольців, отримавши другу жовту картку.

"Шева був великою скалкою в дупі": сім легенд оцінили українця, фундаментальний соратник допоможе рятувати Дженоа