УКР РУС

Агент Жерсона Родрігеса переконаний, що Анкарагюджю використав бійку форварда Динамо зі своїм капітаном

2 вересня 2020 Читать на русском

Ахмед Нума, агент нападника Динамо Жерсона Родрігеса, розповів, як конфлікт із капітаном Анкарагюджю зіграв на руку турецькому клубу.

"Жерсон вміє розважатися, коли хоче, і працювати, коли потрібно. Але очевидно, що він належить до тієї категорії гравців, які не залишають байдужими. Або нам це подобається, або нам це не подобається. Щоб домогтися успіху, все, що йому потрібно – це тренер, який вміє спілкуватися.

Жерсон Родрігес побив капітана і втратить контракт з Анкарагюджю – з'явилися фото постраждалого

Те, що було написано в турецькій пресі про його бійку з Анте Кулушічем, не є всією правдою. Це було упереджено і необ'єктивно. На той час, коли стався цей конфлікт, клуб прекрасно знав, що вони залишаться у вищому дивізіоні. Тому вони сприйняли цей конфлікт як привід для того, щоб не виплатити всю суму, яку вони були винні гравцю і Динамо. Кияни вимагають належну їм суму. Анкарагюджю зараз багато кому винен.

Бійка була. Таке трапляється, в кар'єрі Жерсона це трапилось і раніше. Однак Родрігес – не скандаліст, а, скоріше, прихильник миру і любові, який хоче жити з усіма. Насильство – ніколи не рішення, але коли на тебе нападають... Не треба засуджувати за самооборону", – поділився Нума у коментарі Le Quotidien.

"Треба лише зіграти, як Десна": фанати АЗ реагують на матч з Динамо в ЛЧ – від самоіронії до залізної причини перемогти