УКР РУС

Агент Бейла розповів, чи планує валлієць стати професіональним гольфістом

10 січня 2023 Читать на русском

Джонатан Барнетт, який представляє інтереси Гарета Бейла, висловився щодо рішення вінгера повісити бутси на цвях у 33 роки.

"Він вже думав про це. Очевидно, що чемпіонат світу був чимось таким, чого він хотів досягти та заради чого працював. Чудово, що він нарешті ухвалив остаточне рішення. Бейл зараз дуже щасливий та задоволений.

Бейл оголосив про завершення кар'єри – вихід на пенсію у 33

Думаю, він почав усвідомлювати, що його тіло вже не те, що він більше не хоче його випробовувати. Коли ти досягаєш певного рівня, то важливо відступити у потрібний час. Йому не потрібно нічого робити, він все довів, у нього є неймовірний список досягнень.

Вважаю Бейла найкращим британським гравцем. Він вже не міг грати на тому рівні, на якому хотів. Кар'єра професіонального гольфіста? Не думаю. Але хтозна. Гарет може здивувати кожного та просто зробити це", – цитує агента TalkSport.

Нагадаємо, Гарет став зіркою у Тоттенхемі, а у 2013-му за 100 мільйонів євро перебрався в Реал. Мадридський етап був не ідеальним, але валлієць виграв 5 Ліг чемпіонів. За збірну Бейл награв 111 матчів, виводив її на ЧС-2022 та доходив до півфіналу Євро-2016.

Піке запустив новий вид футболу – Касільяс став жертвою Агуеро і зухвалих правил, Чічаріто грає за "свиней"