УКР РУС

Адлейба: Агент Барселони казав: "Ми ще не встигли зайти до кабінету, а Суркіс вже кричав – 30 млн за Мілевського"

23 червня 2019 Читать на русском

Колишній одноклубник Артема Мілевського Денис Адлейба розповів, куди міг перейти український нападник.

"Краще, ніж я, ніхто не знає, куди міг перейти Мілевський. У мене були дві зустрічі з Суркісом. Він мені сказав: "Я президент і хочу, щоб це було ось так". По-своєму, Суркіс правий, адже він платить гроші. Але Мілевського перетримали. Ми реально вели переговори з Ліворно, літали до Мілану. У клубі вже почали звертати увагу на чутки.

"Його Maserati палала, а він спокійно мився в душі", – Адлейба про "золоті" часи Мілевського

Я зустрічав агента з Барселони. Потім він з Суркісом говорив. Він мені сказав: "Ми ще не встигли увійти, а він уже кричав – 30 мільйонів. При всій повазі до цього футболіста, але в Україні гравці не варті таких грошей". За свої слова я відповідаю, а тут я не знаю, наскільки ця інформація достовірна.

Після ситуації з Ліворно у нас залишився варіант з Казахстаном. Ми перебували в Маямі. На мене вийшла людина, а я сказав Артему, що є такий варіант. Мовляв, дивись сам, чи влаштовує тебе така пропозиція? Ми радилися, але останнє слово завжди було за Артемом.

"Він зламав долю людини", – екс-гравець Динамо Адлейба пригадав конфлікти Блохіна з Мілевським

Мені писала людина з мадридського Атлетіко, люди з Німеччини. Але всі хотіли щось заробити", – цитує Адлейбу Tribuna.com.