УКР РУС

"Або я, або вона": 100-мільйонна зірка Манчестер Сіті втрапив у любовний скандал

17 листопада 2021 Читать на русском

Півзахисник "містян" Джек Гріліш, схоже, скочив у гречку. Список футболістів-зрадників поповнився черговим зірковим прізвищем.

Влітку Гріліш став найдорожчим англійцем в історії і рекордним придбанням Манчестер Сіті, який виклав за капітана Астон Вілли 100 млн фунтів. За "містян" 26-річний півзахисник зіграв 15 поєдинків, у яких забив 2 голи і віддав 3 асисти. Але, на жаль, останніми днями ім'я Джека Гріліша з'явилося на шпальтах англійських таблоїдів не зовсім через футбольні причини.

"Я б не змогла бути з чоловіком, який заробляє надто мало": дружина Зубкова назвала суму, яка їй потрібна на місяць

Хавбек збірної Англії начебто таємно зустрічався з 31-річною британською актрисою Емілі Атак впродовж останніх шести тижнів – навіть ночував у неї вдома. Все б нічого, але Гріліш ще зі шкільних років перебуває у стосунках із зіркою англійського телебачення Сашею Етвуд. Остання дізналася про походеньки коханого після перемоги збірної Англії над Албанією і поставила йому ультиматум категоричною фразою: "Або вона, або я", інформує The Sun.

Гріліш переконує дівчину, що вони з Атак лише друзі, але спільне майбутнє пари опинилося під загрозою, адже Етвуд шокована і спустошена новинами про зраду партнера. Один із друзів футболіста запевняє, що Джек опинився на роздоріжжі. "Він розгублений, адже розуміє, що через низку причин необхідно залишитися з Сашею. Однак у компанії Емілі Гріліш просто втрачає голову", – зазначають в оточенні футболіста.

Сексуальна зірка чоловічих журналів стала новою ведучою на ТК Футбол – вона спокусила голкіпера Шахтаря

Джек Гріліш та Саша Етвуд

А це Емілі Атак, яка може зруйнувати стосунки зірки Манчестер Сіті