УКР РУС

"А футбол взагалі був вдома?": Шмейхель жорстко потролив Англію перед битвою за фінал Євро-2020

6 липня 2021 Читать на русском

Голкіпер збірної Данії Каспер Шмейхель дав відвертий коментар перед протистоянням з "Трьома левами" в півфіналі чемпіонату Європи.

Під час передматчевої прес-конференції один із представників медіа звернувся до 34-річного воротаря: "Ви ж, напевне, чули про фразу "футбол повертається додому" (натяк на чемпіонство родоначальників футболу – Футбол 24). Чи думали ви про те, щоб зупинити це повернення завтра ввечері?"

"Спробуємо змусити цілий стадіон замовкнути": зірки Данії вірять у тріумф над Англією у півфіналі Євро-2020

Відповідь Каспера була категоричною. "А футбол взагалі вдома був? Ви коли-небудь Євро вигравали? Так, він був удома, як ви говорите, але це був чемпіонат світу. Якщо чесно, я не думав про Англію. Я думаю про те, щоб Данія пройшла далі.

Якщо чесно, не дивлюся взагалі на збірну Англії, вона нічого особливо для мене не означає. Для нас важливіше привезти додому перемогу. Для нас важливо, щоб наші п'ять з половиною мільйонів уболівальників були раді", – заявив Шмейхель.

Зауважимо, півфінальна зустріч Англія – Данія відбудеться 7 липня, початок о 22:00. Другого фіналіста Євро визначать Італія та Іспанія.

Зірка збірної Данії не може відрізнити партнерів від суперників – дальтонізм не заважає вести команду до тріумфу на Євро