УКР РУС

Зюле важив після Різдва 104 кг – захисник розчарував керівництво Баварії

10 лютого 2022 Читать на русском

Гроші були не єдиною причиною відходу Нікласа Зюле з Баварії.

Після різдвяної відпустки вага оборонця Баварії Нікласа Зюле становила 104 кг, хоча у клубі для гравця встановили максимум у 100 кг, повідомляє Bayern & Germany з посиланням на Kicker.

Зюле пояснив несподіване рішення перейти з Баварії до Борусії Д

Боси німецького гранда були розчаровані халатним відношенням до справи 26-річного футболіста. Тому претензії Нікласа щодо підвищення зарплатні удвічі у клубі вважали необгрунтованими. За даними ЗМІ, захисник хотів отримувати 16 млн євро на рік за новим контрактом (нинішня зарплата гравця становить 8 млн).

Нагадаємо, Зюле вже оголосив, що влітку покине Баварію і приєднається до Борусії Д. Після 21-го туру Бундесліги саме мюнхенці очолюють турнірну таблицю, на дев'ять очок випереджаючи Дортмунд. Відтак, Ніклас має всі шанси на прощання здобути ще один чемпіонський титул.

Не таланить потрапити на матч Ліги чемпіонів? Створи справжню футбольну атмосферу вдома! Запроси друзів на перегляду ЛЧ за келихом Żubrówka. Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka тут.

Також Баварія продовжує боротьбу в Лізі чемпіонів, де в 1/8 фіналу зіграє проти Зальцбурга. Натомість Борусія не вийшла у плей-офф, ставши третьою у своїй групі.

Унікальна трансферна зима 2022 – гравці Динамо і Шахтаря завойовують Європу, Барселона творить дива, революції в АПЛ