УКР РУС

Зубков обіцяє бій Ювентусу і Барселоні та видовище проти Динамо в київському матчі

30 жовтня 2020 Читать на русском

Півзахисник угорського Ференцвароша Олександр Зубков після нічиєї з Динамо (2:2) очікує запеклої боротьби у групі Ліги чемпіонів.

"Я вважаю, що Динамо дуже добре провело перший тайм. Кияни добре виходили з під нашого пресингу. У них були якісні флангові атаки. У динамівців все виходило, а у нас, навпаки, пресинг не клеївся. У перерві Сергій Станіславович Ребров більше акцентував увагу на тактичних моментах. Розповідав, де є зони, в які можна входити з м'ячем, які були неправильні дії з нашого боку в першому таймі. Це дало свої плоди у другій половині.

Динамо потрапило у топ-5 команд Ліги чемпіонів за об'ємом бігової роботи

Не скажу, що вилучення Сидорчука якось щось змінило. Швидше, перший гол, який ми забили, більше вплинув, адже ми його забили до вилучення. Після цього Ференцварош став чинити більший тиск на Динамо. Коли ж динамівці залишилися вдесятьох, психологічно вони хотіли зіграти залишок матчу простіше. Нам же нічого не залишалося, як дотискати суперника. Думаю, якби ми зіграли зайві ще 5-10 хвилин, то забили б ще один гол і виграли. Не думаю, що Динамо нас чимось здивувало.

Звичайно, ми будемо намагатися зачепитися за очки в групі і в матчах з Барселоною і Ювентусом. Зробимо для цього все можливе. Але якщо ситуація складеться так, що в останньому турі в Києві в матчі з Динамо буде вирішуватися доля путівки в Лігу Європи, повірте, це буде дуже видовищний і цікавий матч", – цитує Зубкова Meta-ratings.

Ребров переміг Луческу у тактичному протистоянні: румунський дебют та український ендшпіль