УКР РУС

"Зоря" зіграла внічию з "Фейєнордом"

3 листопада 2016 Читать на русском

У матчі 4 туру Ліги Європи "Зоря" зіграла "Фейєнордом" внічию 1:1 на стадіоні "Чорноморець" в Одесі.

"Зоря" дуже активно та агресивно розпочала поєдинок. Команда Вернидуба високо зустрічала і пресингувала суперників. І раз по раз їм вдавалося перехоплювати м'яч і розганяти швидкі атаки. Інша справа, що вони далеко не завжди закінчувалися небезпекою біля воріт гостей.

"Фейєнорд" же перечекав непростий для себе початок гри та відповів найкращим для себе чином – голом. Елія, який увесь перший тайм обігрував спочатку Опанасенка, а потім і Каменюку, який з'явився на 30-й хвилині, навісив у штрафну. Там Торнстра пробив невдало, але досвідчений Куйт підібрав м'яч і навісив точно на Йорґенсена, який з кількох метрів влучно пробив, продавивши Гречишкіна. Щоправда, українець апелював до арбітра, мовляв, суперник перед цим штовхнув його у спину. Тим не менш, гол зарахували.

"Зоря" продовжувала володіти територіальною перевагою та намагатись відігратися. Щастя прийшло наприкінці тайму, коли Боттегін за якусь хвилину отримав 2 жовті картки: спочатку сфолив на Бонавентуре, а потім зіграв рукою у штрафному. Гості залишились у меншості, а Форстер пішов пробивати пенальті. Його удар відбив Джонс, але бразилець швидко зреагував на добивання і таки забив гол. На цій оптимістичній ноті закінчився перший тайм.

Друга 45-хвилинка проходила за суттєвою перевагою "Зорі" у володінні м'ячем. Хоча гостям іноді вдавались швидкі вибігання в контратаки. Тим не менш, головна небезпека створювалась біля воріт Джонса. Чудово у гру луганців увійшов Паулінью, який обігрував суперників та віддавав непогані передачі на загострення. Так, після однієї його передачі Кулач вирвався майже один на один з воротарем, але його удар в останню мить заблокували. Згодом Кулач навіть забив, але з офсайду. В цілому, луганці атакували, били по воротах, але не сторили необхідного тиску, матч завершився внічию.

МЮ в паралельному матчі програв "Фенербахче". Таким чином по 7 очок у "Фенербахче" і "Фейєнорда". МЮ має 6 очок. У "Зорі" поки що лише 2 очки і 4 місце в групі.

Ліга Європи. Група А, 4 тур

"Зоря" – "Фейєнорд" – 1:1

Голи: Форстер, 44 – Йорґенсен, 15.

Дивіться відео голів і огляд матч. Іван Петряк розкритикував суддівство у матчі, а Юрій Вернидуб вважає, що “Зоря” заслуговує більшого. До слова, перед матчем українські та голландські фанати влаштували бійку в центрі Одесі.