УКР РУС

Зоря втратить одного з лідерів – гравець підписав контракт з іншим клубом УПЛ

16 січня 22:59 Читать на русском
Автор: Юрій Яковлев

Нападник Даниїл Алефіренко можливо, більше не зіграє за Зорю. Гравець вже має офіційну домовленість із Колосом.

Даниїл Алефіренко підписав попередній контракт із Колосом. Угода набере чинності 1 липня, повідомляє ТаТоТаке. Окрім Колоса, футболіста хотіли запросити Кривбас, Рух, Олександрія та дві неназвані європейські клуби. Втім, боротьу за 23-річного форварда виграли саме ковалівці.

Зоря може зіпсувати кар'єру ще одному футболісту – луганці викручують руки лідеру, за яким вишикувалась черга

До 30 червня Алефіренко залишається гравцем Зорі, яка пропонувала футболісту продовжити угоду, але той відмовився. Проте, за інформацією джерела, Алефіренко ще може приєднатися до Колоса у зимове трансферне вікно. Не виключено, що клуби спробують домовитися – Зорі заплатять певну компенсацію, а Колос отримає гравця зараз, не чекаючи завершення сезону.

Даниїл Алефіренко є вихованцем Металіста, також на правах оренди грав за Чорноморець. У сезоні 2023/24 зіграв за Зорю 18 матчів і забив 3 голи – по одному в УПЛ, Лізі Європи та Лізі конференцій.

Нагадаємо, першу частину сезону УПЛ Колос завершив на 9-й позиції турнірної таблиці. Зоря перебуває в зоні перехідних матчів, посідаючи 14 місце. Луганці двічі змінили тренера – спершу замість Ненада Лалатовіча прийшов Валерій Кривенцов, якого згодом замінив Юрій Коваль. Останній повезе команду на збори як виконувач обов'язків наставника.

Десять українських талантів, які здивують світ: шанс Хабі Алонсо, респект Ульфа Кірстена, прототипи Судакова і Довбика