УКР РУС

"Зоря" в екстремальних умовах перемагає "Волинь". ВІДЕО

5 березня 2011

Кому потрібен такий футбол?!?

З першого погляду на поле луганського стадіону, стало зрозуміло, що особливого креативу ми сьогодні не дочекаємося. М'яч майже не котився, постійно грузнучи у болті, а гравці більше думали про те, аби встояти на ногах, ніж про гострі передачі чи удари по воротах. Взагалі не зрозуміло, як інспектор матчу дозволив грати у таких умовах, адже це був не футбол, а знущання над вболівальниками та гравцями, які будь-якої миті ризикували травмуватися.

Тим не менше, матч відбувся, і ми навіть побачили гол. Максим Білий зумів прорватися у штрафний і точно прострілити на лінію воротарського, де ніким не прикритий Лазарович забивав уже у порожні ворота. Це сталося під завершення першого тайму.

А в дургому таймі стало очевидно, що підопічні Чанцева краще пристосувалися до поля, і провели кілька непоганих атак. Другий гол по-суті став ледь не історичним: Максим Білий закрутив кулю у ворота безпосередньо з кутового! Сухий лист - дуже рідкісне явище, як для нашого футболу. Такі голи можуть залітати лише у таких матчах. А поставив крапку у матчі Касьян, майстерно перегравши Неділька ударом з 14-ти метрів.

У цьому поєдинку ми побачили три голи, але футболом це, чесно кажучи, назвати важко.