УКР РУС

"Зоря" розгромила запорізький "Металург" у першому матчі чемпіонату України

17 липня 2015 Читать на русском

Луганська "Зоря" у дебютному поєдинку нового сезону Прем'єр-ліги здобула розгромну перемогу над запорізьким "Металургом".

Господарі поля активно розпочали протистояння. Підопічні Чанцева більше контролювали м'яч та створювали напівмоменти, але відкрити рахунок у протистоянні вдалося їхньому супернику. Луганчани, дочекавшись свого моменту, на 17 хвилині завдали результативного удару у відповідь. Першим голом у чемпіонаті відзначився Хомченовський. Ще до перерви "Зоря" подвоїла свою перевагу, а відразу після відпочинку довела рахунок до розгромних 3:0.

Після третього пропущеного голу "Металург" пішов на штурм та ледь не скоротив відставання, але на боці "Зорі була грамотна гра в обороні та футбольна фортуна.

Згодом луганчани знову додали у швидкості, що майже відразу принесло результат. На 72 хвилині Караваєв забиває четвертий гол, після чого підопічні Анатолія Чанцева просто опустили руки. Згодом глядачі побачили успішний вихід віч-на-віч Каменюки, а вже у компенсований час Сіваков встановлює остаточний рахунок у поєдинку - 6:0

Відтак все завершилося сухим розгромом, завдяки якому "Зоря" впевнено набирає перші три очки у новому сезоні.

Відзначимо, що це ювілейна перемога "Зорі" у чемпіонатах України.

"Металург" - "Зоря" - 0:6

Голи: Хомченовський 17, Любеновіч 34, Маліновський 50, Караваєв 72, Каменюка 80, Сіваков 90+3

Нагадаємо, що сьогодні стартував 25-ий чемпіонат України з футболу.