УКР РУС

Зоря розгромила Маріуполь завдяки хет-трику Андрієвського

22 жовтня 2017 Читать на русском

В 13 турі УПЛ команда Вернидуба в результативному матчі на виїзді перемогла Маріуполь – 5:2.

В першому таймі команди влаштували справжній гольовий бум. Головним винуватцем цього виявився арбітр Костянтин Труханов.

На 6 хвилині Максим Білий забив своїй колишній команді після подачі з кутового, виявившись першим на добиванні. На 28 хвилині Труханов призначив сумнівний штрафний. На думку арбітра, Тотовицький порушив правила проти Опанасенка. Андрієвський ударом з штрафного рахунок зрівняв. Господарі відразу знову вийшли вперед – Кожанов в ближньому бою переграв Луніна. Далі були два пенальті. Спочатку Худжамов збив Іурі, а через трохи вже Вакуленко "зрізав" бразильця. Свій перший шанс Гречишкін реалізував. А от другу спробу Дмитра парирував Худжамов, але на ногу Андрієвському – 2:3!

Травмований Іурі не зміг вийти на другий тайм, якого Юрій Вернидуб замінив на Максима Луньова. На 49 хвилині Вакуленко отримав другу жовту картку та залишив Маріуполь в меншості. На 63 хвилині Тотовицький в центрі поля втратив м’яча, і Андрієвський з метрів 50-ти закинув за комірець Худжамову! Гол а-ля Хаві Алонсо. В компенсований час Опанасенко встановив остаточний результат.

Завдяки Андрієвському, Опанасенку та Гречишкіну Зоря набирає 17 очок та піднімається на 6-е місце. Маріуполь – 7-ий. У наступному турі учасник Ліги Європи зіграє проти Олександрії.

Чемпіонат України, 13 тур

Маріуполь – Зоря – 2:5

Голи: Білий, 6, Кожанов, 31 – Андрієвський, 29, 39, 63, Гречишкін, 35, пен., Опанасенко, 90+1

Нереалізований пенальті: Гречишкін, 38

Вилучення: Вакуленко, 49

Турнірна таблиця УПЛ