УКР РУС

Зоря – Зірка. Анонс

26 листопада 2017 Читать на русском

17 тур УПЛ. 19:30. Запоріжжя, стадіон "Славутич Арена". Телетрансляція – канал "2+2". Головний арбітр – Микола Балакін.

На тижні Зоря здійснила важкий виїзд у Швецію, де знову поступилася Естерсунду. Луганці, пропустивши в кожному з таймів по одному голу, неабияк ускладнили завдання виходу з групи Ліги Європи – в останньому турі потрібно обігрувати Атлетік. У чемпіонаті "чорно-біла" дружина також загальмувала – 3 поспіль нічиї. Здавалося б, нічого страшного, однак підопічні Юрія Вернидуба не знають смаку перемог у 6 останніх матчах у всіх турнірах. За цей період вони пропустили 14 голів, а востаннє зберегли свої ворота "сухими" ще в середині жовтня.

Статистика протистояння – 5 матчів: 2 перемоги Зоря, 1 нічия, 2 перемоги Зірки

У протистоянні з Зіркою луганці не зможуть розраховувати на двох основних футболістів. Андрієвський відбуває дискваліфікацію, а Юрі зазнав пошкодження у Лізі Європи. Прийма, у свою чергу, після тривалого відновлення покинув лазарет та повернувся до тренувань. У кропивничан позитивних новин щодо травмованих не прослідковується: Ель-Амдауї та Фатєєв вилетіли з основної обойми до кінця року, а Ковальов працює за індивідуальною програмою.

Попередній матч
20.08.2017. 6-й тур чемпіонату України-2017/2018
Зірка – Зоря – 2:1
Голи: Ель-Амдауї, 11, Громов, 19, Прядун, 30

Зірка не надто успішно бореться за виживання. Причина – жахлива результативність, у 6 попередніх матчах "червоно-жовті" забили лише один гол. Він виявився переможним і приніс успіх у битві з Ворсклою, що втримує команду більш-менш на плаву, однак тенденція відверто погана. Сьогодні хлопці Романа Монарьова мають шанс збільшити свій гольовий доробок, адже протистоятиме їм авантюрна Зоря, яка ще жодного разу проти Зірки не зберегла свої ворота в недоторканності.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Зоря: Лунін – Опанасенко, Гречишкін, Сваток, Сухоцький – Бабенко, Харатін – Караваєв, Сілас, Луньов – Громов.

Зірка: Паст – Пепе, Маткобожик, Качараба – Полегенько, Драченко, Загальський, Цюпа – Рассадкін, Прядун, Чичиков.

Скільки українські клуби заробили в єврокубковому сезоні 2017/18