УКР РУС

"Зоря" - "Оболонь" 1:0. ВІДЕО

19 березня 2011

Луганчани перемагають на нейтральному РСК "Олімпійський".

У першій половині гри команди обмінялися моментами. В середині тайму після подачі кутового і помилки на виході Шуховцева, Мандзюк з лінії воротарського головою пробив зовсім трохи вище поперечки. А за хвилину до свистка на перерву Білий прострілив справа просто на голову Лазаровича, але Тарас якимось дивом не влучив у ворота.

Слід зазначити, що протягом усього матчу активнішими були підопічні Ковальця. Але цей поєдинок потрапив до кагорти тих, про які кажуть: вдома і рідні стіни допомагають. І хоча донецький РСК "Олімпійський" не є рідним для луганської "Зорі", все ж саме команда Чанцева була номінальним господарем. Долю матчу вирішила подвійна заміна від наставника "Зоря", в результаті якої на полі з'явилися Мадоу та Фомін. Перший розпочав контратаку, а Фомін після прострілу Білого результативно її завершив. Кияни все ж мали шанс відігратися, але складний удар Бондаренка потягнув Шуховцев.

"Зоря" продовжує штампувати очки у весніній частині чемпіонату: у трьох матчах луганчани двічі перемогли і одного разу зіграли внічию.