УКР РУС

"Зоря" - "Металург" Д. Анонс

24 квітня 2011

Лугансько-донецькі розбірки в середині таблиці.

26 тур. 24.04.2011. 16:00. Донецьк. РСК "Олімпійський". Пряма телетрансляція на каналі "Футбол". Текстова трансляція на нашому сайті.

На велике свято усіх христян Прем'єр-ліга "великодушно" поставила два матчі. І якщо битва "Севастополя" й "Іллічівця" носитиме характер заруби, то про зустріч "Зорі" і "Металурга" такого не скажеш. Обидві команди програли останні дві зустрічі без варіантів. І якщо "Зоря" ще якось намагалась чинити опір в іграх проти лідерів - "Динамо" та "Металіста", то донеччани просто-таки без варіантів поступились аутсайдерам першості - "Кривбасу" та запорізькому "Металургу". Для команди, що претендує (претендувала?) на єврокубки і має потужний фінансовий потенціал, соромно так виступати. Якщо і в цьому матчі "металурги" не зуміють здобути трьох повноцінних очок, то, швидше за все, Гордєєв не протримається на посаді тренера до наступного сезону.

Ще одна цікавинка матчу - для обох команд стадіон "Олімпійський", на якому проводитиметься поєдинок, став другою домівкою ,адже донеччани і луганчани почергово орендували арену, поки їхні стадіони і поля проходили реконструкцію. Та як би там не було, "Металург" гратиме у рідному місті, і хоч через свято на трибунах буде присутня мізерна кількість глядачів, саме донецькі футболісти почуватимуться зручніше полі "Олімпійського".

В останніх чотирьох матчах чемпіонату команди на двох забили п'ять голів (з них чотири - "Металург"), нині прогнозуємо в'язкий і повільний футбол, в якому все вирішить єдиний м'яч, який заб'ють, скоріш за все, номінальні гості, а де-факто господарі поля - донецькі "Металурги".

Дискваліфікованих немає
Травмовані: Єзерський, Фомін - Годін

Якщо підняти історію взаємостосунків цих суперників, то перевага в очних зустрічах за донецькою командою. В останніх дев'яти поєдинках, що клуби провели між собою з 2006-го року, чотири рази успіх святкували "металурги", чотири рази фіксувалась нічия і одного разу, в травні 2007-го вдома "Зоря" перемагала. Наприклад, в минулому чемпіонаті "Зоря" двічі грала внічию з "Металургом", ставши тоді на шляху у донецької команди до зони Ліги Європи. Ситуація може повторитись нині знов...

Матч першого кола: "Металург" Д - "Зоря" - 1:1 (Лазіч 68 - Сілюк 41)
Найпопулярніший прогноз: 1:1
Наш прогноз: 0:1