УКР РУС

"Зоря" - "Металіст" - 0:2. ВІДЕО

8 квітня 2011

Харків'яни дотиснули в другому таймі луганчан на нейтральному полі.

Детальніше про матч можна дізнатись ТУТ.

"Зорі", щоби "тягатися" із сьогоднішнім "Металом" забракло фізичних сил і долі везіння. Підопічні Чанцева показали гідний футбол і створили достатньо моментів, щоб навіть впевнено перемогти. Однак "Металіст" продемонстрував виваженість і клас. Зокрема, це стосується лідерів команди - Хав'єра, Тайсона та Девіча. Останній, до речі, з'явився на полі по перерві змість Крістальдо - єдиної особи, якої взагалі не було помітно в першому таймі.

Взагалі, перша половина пройшла в рівній боротьбі. Хоч і гості мали більше нагод, щоби відзначитись - Тайсон влучив у стійку, а Обрадовіч з Олійником в одній атаці могли відзначитись, та з ударом першого справився Шуховцем, а другому забракло влучності. "Зоря" теж проявила благочинність, не використавши два виходи "два у два" на ворота Дишлєнковича.

А вже у другому таймі "Металіст" своє зробив: Девіч та Вільягра впродовж шести хвилин впевнено реалізовували виходи сам на сам після передач Хав'єра. Попри те, що "Зоря" провела другу половину матчу помітно слабше, шансів відзначитись у луганчан від того менше не стало - Лазарович, Цакич та Білий мали чудові нагоди забивати, однак все чогось не вистачало.

Завдяки перемозі харків'яни до неділі скоротили відставання від "Динамо" до двох очок, а луганчани можуть сміливо награвати склад на наступний сезон.

"Зоря" - "Металіст" - 0:2 (0:0).

Голи: Девіч 68, Вільягра 74.

"Зоря": Шуховцев, Ємельянов (Ярмаш 79), Каменюка, Тесак, Ковальов, Хомченовський (Цакич 61), Полянський, Ліпартія, Білий, Кас'ян (Мадоу 67), Лазарович.

Запас: Мартищук, Силюк, Аддо, Шевчук.

"Металіст": Дишлєнкович, Папа Гуйє, Вільягра, Обрадовіч, Романчук, Шелаєв, Валяєв, Олійник (Воробей 79), Хав'єр (Ткачов 86), Тайсон, Крістальдо (Девіч 46).

Запас: Старцев, Шарпар, Штетіна, Березовчук.