УКР РУС

"Зоря" - "Дніпро". Анонс

7 травня 2011

Бронзовий шанс "Дніпра".

28-й тур. 07.05.2011.14:00. Алчевськ, ст. "Сталь". Пряма трансляція на телеканалі “Футбол”, текстова трансляція на нашому сайті.

Суботнім матчам Української Прем’єр-ліги дасть початок протистояння у Луганську, де місцева “Зоря” прийматиме “Дніпро”. “Зоря” ще не забезпечила собі прописку у Прем’єр-лізі. Відрив від п’ятнадцятого місця місця складає лише чотири очки, а одже відчувати себе у безпеці команда із Луганська поки що не може. Тим більше, що після матчу з “Дніпром” команда Анатолія Чанцева буде грати з двома прямими конкурентами. В двох останніх турах “Зоря” зіграє із “Кривбасом” на виїзді, а також із запорізьким “Металургом” вдома. В двох словах можна сказати, що для команди починається ключова частина сезону. І як тут не згадати, що до цих трьох поєдинків команда підходить не у найкращому психологічному стані, адже програла чотири матчі поспіль.

А для “Дніпра”, який у попередньому турі розгромив запорізький “Металург”, ця частина чемпіонату стає вирішальною у боротьбі за бронзові медалі. Тепер відрив між командою Хуанде Рамоса і харківським “Металістом” складає лише одне очко. Цим команда із Дніпропетровська має завдячувати насамперед львівським “Карпатам”, які відібрали очки у підопічних Мирона Маркевича у попередньому турі. До матчу із луганчанами команда із Дніпропетровська підходить із відмінним настроєм, адже команда чотирнадцять турів поспіль не програє. Але варто лише згадати як нестабільно грає Дніпро у цьому сезоні. Яскрава гра чергується з провальним результатом.

Календар у "Дніпра" надзвичайно важкий. Команда Хуанде Рамоса у 29 турі прийматиме київський “Арсенал”, команду, яка бореться за право виступати у Лізі Європи. А у заключному турі команду із Дніпропетровська проекзаменує без п’яти хвилин чемпіон України донецький “Шахтар”. Причому цей матч відбудеться у фортеці донецького “Шахтаря”, на "Донбас Арені".

Дискваліфікований - Ковальов (Зоря).

Прогноз "Футбол 24": 1:2.

Найпопулярніший прогноз вболівальників: 0:2.

Матч першого кола: "Дніпро" - "Зоря" - 1:1 (Гоменюк,28 - Лазович,2).

Назарій Капустинський для "Футбол 24".