УКР РУС

"Зоря" - "Дніпро" - 0:1. ВІДЕО

7 травня 2011

Єдиний гол Євгена Шахова ще на одинадцятій секунді поєдинку приніс надважку перемогу дніпропетровцям.

П'ятий матч поспіль програла "Зоря", залишивши поле без забитого гола. У поразці від "Дніпра" футболісти з Луганська можуть звинувачувати не тільки себе, а й фортуну яка не раз відверталась від них у матчі.

Вже на 11-й секунді гри  "Дніпро" вийшов вперед: Полянський намагався вибити м'яч на половину поля гостей, влучив у Шахова, який підхопив кулю, вийшов один на один з Шуховцевим і пробив воротаря "Зорі" - 0:1!

Надалі на полі була одна команда - "Зоря". І хтозна, як би завершився матч, якби не зловив кураж Лаштувка, який був просто неперевершеним, відбиваючи удари впритул Кас'яна, Білого, Лазаровича та Сілюка. А коли навіть Ян був безсильним, за нього вступався каркас воріт.

Важливий епізод трапився на 30-й хвилині, коли Жуліано збив у власному штрафному Сілюка, який готувався замкнути подачу Лазаровича. Шандор справделиво розцінив фол бразильця як фол останньої надії - червона картка для Жу і пенальті у ворота "Дніпра". До м'яча підійшов постраждалий, удар у правий від кіпера кут - Лаштувка парирував!

На другий тайм дніпряни цілком перебудувались, граючи повністю другим номером. "Зоря" так і не зуміла створити жодного стовідсоткового моменту навіть в більшості, а от гості могли забити ще, але після удару зблизька Кравченка м'яч розминувся в сантиметрах зі штангою, а після пострілу головою Селезньова Каменюка тільки з лінії воріт виніс кулю.

Таким чином, як мінімум до завтра "Дніпро" виходить на третє місце, а над "Зорею" зависла серйозна загроза вильоту.

"Зоря" - "Дніпро" - 0:1 (0:1).

Голи: Шахов 1

"Зоря": Шуховцев, Каменюка, Полянський (Єзерський 6, Мілько 71), Аддо, Тесак, Ємельянов, Ліпартія (Мадоу 87), Білий, Сілюк, Кас'ян, Лазарович.

"Дніпро": Лаштувка, Інкум (Лобжанідзе 88), Чеберячко, Русол, Мандзюк (Ферейра 72), Кравченко, Ротань, Шахов, Джуліано, Коноплянка (Бабенко 46), Селезньов.

Попередження: Тесак 15, Єзерський 47 - Кравченко 28, Ферейра 90+1

Вилучення: Джуліано 30 (фол останньої надії)

Нереалізований пенальті: Сілюк 32 (воротар)

Гол Шахова

Вилучення Джуліано і нереалізований пенальті: