УКР РУС

Зоря – Динамо: Грозний оцінив шанси луганців замахнутись на другу сходинку УПЛ

13 березня 2021 Читать на русском

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний поділився очікуваннями щодо матчу між луганською та київською командами.

"У другій частині сезону Зоря обіграла Шахтар, а Динамо розписано нічию з Десною. У киян зараз дуже щільний графік – вони грають по два матчі на тиждень. Динамо хоче зберегти гандикап у чотири очки і продовжити лідирувати. А Зоря відстає від "гірників" на 4 очки і хоче наблизитися до лідерів. У кожної команди свої амбіції, цілі і завдання.

Доля Динамо вирішена, а Луческу помиляється лише в одному: що відбулося проти Вільяреала – розбираємося без емоцій

Зоря всі п'ять офіційних матчів другої частини сезону виграла, демонструючи якісний і різноманітний рівень гри. З чим це пов'язано? Я вважаю, що луганці провели хорошу селекцію. У команди Скрипника дуже хороший контроль м'яча і позиційна атака, а також активні фланги. Хоча є проблеми в обороні, що показав матч з Маріуполем. Але все ж Зоря менше за інших пропустила – лише 11 м'ячів. Зоря за своєю філософією не буде грати другим номером. Луганці зіграють у свій футбол. Буде дуже цікава гра.

У Динамо сильні фланги, якісні стандарти, хороша гра на випередження, класний відбір м'яча і пресинг. А у Зорі виділю роботу в "трикутниках", якісний контроль м'яча зі створенням чисельної переваги в центральній зоні за рахунок крайніх нападників, які будуть туди зміщуватися. Також у них сильна нестандартна гостра гра при завершенні атак особливо першим дотиком і передачі, які відрізають цілу групу футболістів.

Лідерам я не позаздрю, тому що Зоря і Десна, поза всяким сумнівом, свіжіші, оскільки не грають в єврокубках. Сьогодні на кону дуже багато, а саме чемпіонство України. Гранди не мають права втрачати очки, але з цим не згодні Десна та Зоря", – сказав Грозний у коментарі виданню Sport.ua.

Нагадаємо, поєдинок 18-го туру між "мужиками" та "біло-синіми" відбудеться у неділю, 14 березня, о 17:00.

Жорсткий вердикт для 4-х гравців Динамо і трансфер Циганкова – іспанські ЗМІ про матч з Вільяреалом