УКР РУС

"Зможу продати навіть снігоочисні машини в Африку": Смалійчук – про продаж прав на трансляцію УПЛ

16 квітня 2020 Читать на русском

Колишній віце-президент Карпат Олег Смалійчук розповів про своє бажання балотуватися на посаду президента Прем'єр-ліги.

"Я поки що не кандидат. Кандидатом я стану лише тоді, коли один з 12-ти клубів нашої Прем'єр-ліги запропонує мою кандидатуру на цю посаду. На цей час я всього лише маленька людина, бізнесмен, який заявив про своє бажання очолити такий амбітний проєкт, як Прем'єр-ліга.

Смалійчук закликав Палкіна висунути його кандидатуру на посаду президента УПЛ

Для чого це мені потрібно? Як кажуть, голова не для того, щоб запам'ятовувати, а для того, щоб думати. Зараз, коли ми всі закриті по домівках, у мене було більше часу познайомитися з телевізором. Вперше за 40 років став з ним на "ти". Дивився програму "Великий футбол" Олександра Денисова і слухав шанованих людей. У тому числі і колишнього президента Прем'єр-ліги. Записав деякі його фрази.

І як сказав менеджер одного відомого клубу – вони самі сядуть і домовляться з клубами про єдиний пул, а новому президенту Прем'єр-ліги потрібно буде просто продати цей продукт. Я – українець з досвідом, який знайомий з реаліями української футбольної політики. А найголовніше – я вмію продавати. Більшу частину свого життя я продаю. І якщо буде потрібно, продам навіть снігоочисні машини в Африку", – сказав Смалійчук в інтерв’ю YouTube-каналу Бомбардир.

Мертва Прем'єр-ліга. Як середняки, відстале керівництво та Динамо з Шахтарем вбили український чемпіонат