УКР РУС

"Злочинець-пантомім": британська преса знищила Сімеоне після вильоту Ліверпуля з Ліги чемпіонів

12 березня 2020 Читать на русском

Головний тренер Атлетіко Дієго Сімеоне піддався серйозній критиці через власні манери на Енфілді.

Атлетіко приїхав на Туманний Альбіон, щоб захищати мінімальну перевагу з домашнього поєдинку, але зумів провести три м'ячі та вибити з Ліги чемпіонів чинного переможця турніру. Стиль гри, як і манери аргентинського наставника "матрацників" сильно не сподобались журналісту Daily Mail Домініку Кінгу. Репортер, якого читають більше 100 тисяч підписників у Твіттері, назвав тренера злочинцем.

Ліверпуль – Атлетіко: катастрофічне невезіння "червоних", характер мадридців і такі різні перформанси Облака з Адріаном

"Намагаючись завести уболівальників на Метрополітано, Сімеоне майже весь матч кричав "вперед". Натомість вчора від нього було чутно лише одне слово – "повільніше". Він не вибачався за те, що просив своїх гравців збивати темп. Сімеоне, одягнутий в чорне з ніг до голови, був схожий на головного героя фільму про південноамериканського гангстера... такий же безжальний. Злочинець-пантомім.

Сімеоне не шукає друзів або прихильників. Його основне завдання – результат. Зараз він витрачає більше енергії на боковій лінії, ніж тоді, коли сам грав у футбол.

Атлетіко концентрується на брудній грі, хоча має у своєму складі чимало топових футболістів, які можуть творити. Вони за найменшої нагоди затягували час, апелювали до рефері групою з 4-5 футболістів. Перед матчем Ліверпуль побоювався схожих пасток", – зазначає медійник.

"Камбечить Атлетіко": чемпіон ліквідований, імперський Облак змусив Ліверпуль втратити магію Енфілда