УКР РУС

"Зізнаюсь, був злий на Пеле": президент Бразилії відреагував на смерть Короля футболу

30 грудня 2022 Читать на русском

Обраний президент Бразилії Луїс Інасіо Лула да Сілва, який обійме посаду 1 січня 2023 року, разом з усією країною оплакує болючу втрату.

"У мене був привілей, якого не мали молоді бразильці: я бачив, як Пеле грає наживо в Пакаембу та Морумбі. Коли він отримував м’яч, завжди робив щось особливе, що часто закінчувалося голом.

Сім'я Пеле попросила Сантос вилучити 10-й номер з обігу – думки керівництва розділились

Зізнаюся, я був злий на Пеле, тому що він завжди перемагав мій Корінтіанс. Але, перш за все, я захоплювався ним. І незабаром гнів поступався місцем пристрасті від того, як він грає у футболці національної збірної Бразилії з десятим номером.

Пеле покинув нас. Він вирушив на небеса, щоб грати зі своїм великим партнером по Сантосу Коутіньо. Тепер він перебуває в компанії стількох вічних зірок: Діді, Гаррінчі, Нілтона Сантоса, Сократеса, Марадони...

Пеле залишив упевненість: ніколи не було такої десятки, як він. Дякую, Пеле", – написав Лула на своїй сторінці у соціальній мережі Твіттер.

Нагадаємо, Король футболу помер 29 грудня у лікарні після тривалої боротьби з раком. Йому було 82. Легенда є переможцем трьох чемпіонатів світу разом зі збірною Бразилії.

"Навіть якщо голу не було, я його зараховую": Пеле, яким ви його ніколи не бачили