УКР РУС

Зінченко у матчі проти Челсі: низька оцінка від англійських ЗМІ, пристойні ТТД та відео всіх дій українця

5 березня 2018 Читать на русском

Захисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко провів неоднозначний поєдинок проти Челсі в рамках 29 туру АПЛ (1:0).

Низька оцінка від англійських ЗМІ

21-річний український вінгер не вразив англійську пресу своєю грою проти Челсі, отримавши низьку оцінку від провідних видань. Daily Mail вважає, що Зінченко за 87 хвилин на полі заслужив лише на 6 балів з 10-ти, оскільки слабко проявив себе в атаці та міг залишити свою команду в меншості через грубий фол на Мозесі. "Зінченко може вважати себе щасливчиком, отримавши лише жовту картку", – пише Daily Mail.

Манчестер Сіті мінімально здолав Челсі, Зінченко зіграв практично увесь матч: огляд матчу

Manchester Evening News також оцінив гру Зінченка 6-ма балами, зазначивши, що українець діяв не надто переконливо в обороні. Щоправда, таку ж низьку оцінку, як і Олександр, отримав його партнер Емерік Ляпорт.

ESPN вважає, що Зінченнко намагався діяти дуже акуратно та обережно, зважаючи на силу суперника і такого сильного опонента, як Вілліан. Крім цього, на думку видання, українець міг легко отримати червону картку через свій невиправдано жорсткий фол на Мозесі. ESPN поставив Зінченку 7 балів, а це далеко не найгірший показник в команді – Де Брюйне, Вокер та Ляпорт отримали аналогічну оцінку.

Пристойні ТТД і неймовірна точність передач

Зінченко продемонстрував найкращу точність передач серед усіх гравців своєї команди (97%). Крім цього, Зінченко 163 рази торкнувся до м'яча, і за цим показником він поступився лише Ілкаю Гюндогану (183).

За 87 хвилин на полі українець виконав 172 ТТД, повідомляє Zbirna.com, спираючись на дані компанії InStat. Зінченко виграв п'ять єдиноборств з шести. В активі українця також три відбори, одне перехоплення і п'ять підбирань.

Аналітичний портал WhoScored нагородив нашого футболіста балом 7, а це більше від усіх гравців Челсі, крім Аспілікуети.

Відео всіх дій Зінченка на полі