УКР РУС

Зінченко погрожує Мудрику, Ребров підставляє динамівця – Сербія врятує Україну, Трубіна в Баварію, заборона для Довбикаfire

18 жовтня 2023 Читать на русском

Збірній України у непростому матчі все ж вдалося переграти національну команду Мальти, поступаючись по ходу зустрічі (3:1).

Найпомітнішим і найяскравішим у складі українців у поєдинку проти Мальти став Михайло Мудрик, якому нарешті вдалося відзначитися дебютним голом за "синьо-жовтих". Перемога над мальтійцями дозволила команді Сергія Реброва опинитися на другій сходинці турнірної таблиці групи С, випередивши італійців ("Скуадра Адзурра" у паралельній зустрічі поступилась Англії (1:3).

Вже у листопаді українці проведуть вирішальний матч проти Італії, в якої є гра у запасі (зустріч із Північною Македонією). За рівної кількості очок, на Євро-2024 попрямують апеннінці, завдяки перемозі над Україною на Сан-Сіро (2:1). Про несподівані труднощі з Мальтою, трансферний ажіотаж щодо Трубіна, "прорив" Мудрика і шанси Реброва і Ко на поїздку на чемпіонат Європи дивіться у новому випуску на YouTube-каналі "Футбол 24".

Нові 100 млн для Шахтаря, головний скарб для Реброва і генії на лавці – такого шоу України проти чемпіонів ще не бачили