УКР РУС

Зінченко: Немає сенсу проводити зараз матчі збірних

16 березня 2020 Читать на русском

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко вважає, що березневі спаринги національних команд варто скасувати у зв'язку з пандемією коронавірусу.

"Коли читаєш всі новини, то це, звичайно, засмучує. Як для спортсмена, вболівальника, любителя футболу, ти чекаєш Євро протягом чотирьох років, живеш цим днем. Але здоров'я людей – понад усе.

Зінченко показав, як підтримує форму під час карантину – веселе відео

Будь-яке рішення УЄФА ми повинні прийняти виважено, з повним розумінням тієї ситуації, яка є на даний момент. Тому що цей вірус настільки серйозний, що ми повинні дотримуватись усіх правил безпеки і триматися разом.

Виклик у збірну? Клуби будуть самі вирішувати, відпускати своїх гравців чи ні. Але, на мою думку, це робити нерозумно, оскільки деякі чемпіонати припинені, деякі проходять без глядачів. Тому не бачу жодного сенсу проводити ці матчі. Потрібно просто пережити цей період", – сказав Зінченко у програмі Великий футбол.

Нагадаємо, товариські матчі збірної України проти Франції та Польщі заплановані на 27 і 31 березня. Долю спарингів, як і всіх футьбольних турнірів Європи, УЄФА повинна вирішити 17 березня на конференції за участю представників усіх членів огрганізації.

Ювентус пішов шляхом PornHub, Мессі продає одяг, а син Роналду грається зі світом – футбол на карантині