УКР РУС

Зінченко назвав рецепт виходу України у півфінал Євро-2020

2 липня 2021 Читать на русском

Універсал "синьо-жовтих" Олександр Зінченко поспілкувався з пресою перед поєдинком 1/4 фіналу чемпіонату Європи проти Англії.

"Будь-який футболіст, який перебуває на такій стадії турніру, пройшов великий шлях у своїй кар’єрі. Коли я виходитиму завтра на поле, у мене перед очима буде шлях, який я пройшов. Я буду відчувати велику відповідальність, як і кожен гравець, який представляє свою країну. Для мене велика честь та гордість носити футболку збірної України.

Україна – Англія: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка – про зверхніх британців, діаспору і характер підопічних

Що можу сказати про збірну Англії, Вокера і Стоунза? Цифри говорять самі за себе: Англія ще не пропускала на цьому турнірі. Англійці практично ідеально грають в обороні, утім, ідеальних команд не існує, у всіх є слабкі місця.

Що стосується Кайла Вокера та Джона Стоунза, то вони провели чудовий сезон. Тренерський штаб пояснить нам, як треба протидіяти цим футболістам. Щоб пройти до наступної стадії, кожен футболіст нашої команди має провести найкращий матч у своєму житті", – цитує Зінченко сайт УАФ.

Зауважимо, двобій збірної України проти команди Англії за путівку у півфінал Євро відбудеться вже завтра, 3 липня, у Римі. Стартовий свисток на Стадіо Олімпіко пролунає о 22:00.

"З Лінекером не погоджуюсь – там червона картка!": Сергій Балтача – про слабке місце збірної Англії і Луческу в Динамо