УКР РУС

Зідан зверхньо поставився до Шахтаря – іспанський журналіст оригінально пояснив провал Реала у Києві

2 грудня 2020 Читать на русском

Провідний фахівець радіо Cadena SER Хосе Луїс Рохі Прієто перелічив фактори подвійного фіаско Реала у матчах Ліги чемпіонів з Шахтарем.

"Мадрид втратив колишню могутність. Клуб майже не підписує серйозних виконавців після київського фіналу ЛЧ, тому Бензема залишився без якісної підтримки в атаці. Так, просто хороших гравців вистачає, але їх не можна назвати топовими. По-друге, складається враження, що Зізу погано готує команду до схожих матчів. Він банально не усвідомлює сили суперника.

"Коли любиш ганяти лисого": сигнал для Шеви, Шахтар – гордість, Реал – гівняний, а шоковані – майже всі

У Ла Лізі Мадрид також провалюється з посередніми колективами, які значно поступаються у класі. "Бланкос" отримують стільки неприємностей через елементарну необізнаність, поверхневий аналіз суперників на кшталт вашого Шахтаря. Велика гординя не дозволяє гравцям Реала налаштуватись належним чином, вони гадають, що інші команди, як Алавес або Шахтар, не бігають і не б'ються. Звісно, все посипалось після відходу Роналду. Зараз лише Бензема забиває – це не нормально для такого великого клубу.

Можлива відставка Зідана? Так, є велика ймовірність, що його звільнять за умови невиходу з групи. Він перебуває на волосинці, адже Флорентіно не любить програвати, тим паче у Лізі чемпіонів", – зазначив Прієто в ексклюзивному коментарі для Футбол 24.

"Ми – м'ясо Ліги Європи": іспанські ЗМІ знищують Реал після катастрофи в Києві – чому подвиг Шахтаря став реальністю