УКР РУС

Зідан: Зараз нам треба буде пройти два складних тести – два матчі з Тоттенхемом

17 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Реала Зінедін Зідан поділився очікуваннями від матчу проти Тоттенхема у 3 турі групового етапу Ліги чемпіонів.

"Ми хочемо продовжити безпрограшну домашню серію в Лізі чемпіонів, і кожен заради цього працює в поті чола. Ми тут для того, щоб домагатися нових цілей. Нам буде протистояти дуже хороша команда.

Ми до всіх суперників ставимося з великою повагою. Зараз нам треба буде пройти два складних тести – два матчі з Тоттенхемом. Це будуть своєрідні фінали, так як у команд рівна кількість очок. Думаю, матч сподобається всім, хто любить футбол. Сподіваюся, ми виграємо.

Я дуже радий, що Кріштіану Роналду забиває в чемпіонаті Іспанії. Це справжній профі, він завжди прагне грати ще краще. Я ставлюся до нього з великою повагою. Це справжній приклад для наслідування. Він уже багато забив у Лізі чемпіонів, і ми хочемо, щоб він відчував себе комфортно і забивав далі.

100 матчів з Реалом? Я не хочу давати собі оцінку. Я просто щасливий. Я завжди мріяв грати саме в Іспанії. Зараз я працюю у найкращому клубі в світі і дуже хочу працювати тут і далі. Сподіваюся, проведу тут хоча б ще десяток матчів.

Не знаю, яке майбутнє чекає Кейна, але можу говорити про нього в теперішньому часі. Це ключовий гравець Тоттенхема. Він гарний у всіх компонентах гри, багато забиває. Це не статичний гравець, він постійно шукає вільний простір і швидко переміщається. Досконалий футболіст", – цитує тренера офіційний сайт УЄФА.

Матч Реал Мадрид – Тоттенхем відбудеться 17 жовтня. Початок о 21:45.