УКР РУС

Зідан вважає, що гравці Реала його зрадили, а Перес розглядає два варіанти звільнення француза, – ЗМІ

25 січня 2018 Читать на русском

Головний тренер Реала Зінедін Зідан розчарувався у своїй команді після поразки від Леганеса в рамках 1/4 фіналу Кубка Іспанії.

Виліт королівського клубу з Кубка Іспанії може мати серйозні наслідки для "вершкових". Головний тренер команди Зінедін Зідан вважає, що гравці Реала зрадили його, коли так пасивно поводились у матчі проти Леганеса, інформує Sport.es, посилаючись на близьке оточення французького фахівця.

"Це провал. Моя доля залежить від дуелі з ПСЖ". Емоційна прес-конференція Зідана після матчу Реал – Леганес

Зідан вважає, що заслужив на повну підтримку та самовіддачу з боку своїх підопічних, коли неодноразово публічно заявляв, що йому не потрібні трансфери. Зізу почувається розчарованим у гравцях Реала, бо захищав їх, а у відповідь отримав ніж в спину, відзначає джерело.

"Подвиг та ганьба". Матч Реал Мадрид – Леганес в огляді іспанських ЗМІ

Президент Реала Флорентіно Перес хоче дати шанс Зідану проявити себе у матчах з ПСЖ. Якщо Мадрид вилелить з Ліги чемпіонів, то француз автоматично буде звільнений, практично в один голос повідомляють іспанські ЗМІ. Однак існує варіант при якому Зізу покине команду до матчів плей-офф Ліги чемпіонів. Якщо Реал програє Валенсії у матчі 22 туру Ла Ліги, то ризикує опуститись на 5 місце, тобто опинитись поза межами зони ЛЧ. У такому випадку Перес може пришвидшити звільнення Зідана, хоча поки що Флорентіно не визначився з його наступником.