УКР РУС

"Зі шістьма захисниками проти Вереса – це вже перебір": Циганик розкритикував Динамо за невпевненість

12 березня 10:06 Читать на русском
Автор: Юрій Яковлев

Журналіст і коментатор Ігор Циганик не розуміє, як Динамо примудрилося втратити очки у матчі 20-го туру УПЛ проти Вереса (1:1).

"Мене турбує рішення тренерського штабу Динамо випустити проти Вереса чотирьох центральних захисників. Це ж Динамо! Ми розуміємо, що таке Динамо. Я розумію, що там останні хвилини, ті навішують. Але це Динамо, кваліфікація футболістів киян повинна дозволяти захищатися в тій кількості, якій потрібно. Коли ти знімаєш креативних футболістів, то розумієш, що обмежуєш можливість вибігти в контратаку.

"Як 1:1 можна закінчити з Вересом бл*дь?": Мілевський розгніваний через сенсаційну втрату очок Динамо

Для мене це незрозуміло, мене це трішки зачепило. Зі шістьма захисниками проти Вереса – це вже перебір. Таких невпевнених завжди і карають. Це призводить до такого покарання, яка сталося у компенсований час. Чи могло Динамо взяти три очки? Вони повинні були брати три очки з того, як складався поєдинок. Забили першими, мали ще моменти. Якби не сіли глибоко на свою половину поля, то, думаю, не пропустили б. А так відпустили Шахтар і тепер треба наздоганяти. Не вважаю, що це нездоланна історія, але це є достатньо великою проблемою.

Дуже чекаю на повернення Ярмоленка. Дуже важливою є зараз поява досвідченого футболіста якраз у такий час, коли потрібно набирати очки в кожних поєдинках і вигризати очки навіть у невдалих матчах. Я впевнений, що якби був Ярмоленко на полі, то такої ситуації не склалося би", – заявив Циганик в ефірі Циганик Live.

Нагадаємо, у матчі з Вересом кияни вперше під керівництвом Олександра Шовковського втратили очки. Динамо пропустило з пенальті на 90+9 хвилині. Станом на цей момент "біло-сині" посідають 4 місце в УПЛ, але мають три гри в запасі.

"Яке підкурити?! Я зараз поліцію викличу!": Лобода – про українців у Німеччині, каву з Коломойським і футболку Циганкова