УКР РУС

Жезус міг опинитись в Динамо 5-6 років тому, – екс-тренер Львова Жилмар

25 вересня 2020 Читать на русском

Колишній наставник Львова Жилмар Тадеу да Сілва розповів про можливий трансфер зірки Манчестер Сіті у Динамо кілька років тому.

"Футбольний агент Сергій Веселков працював в запорізькому Металурзі, а потім перейшов у Динамо. Він сказав мені, що він права рука президента.

Сабо: Динамо вдома обіграє Гент

Якось я зателефонував йому і сказав, що у мене є один нападник – бомба. Скинув йому відео. Цей футболіст забив 16 голів. Це був Габріел Жезус. Веселков відповів: "16 або 17 років? Що це таке?".

Але час минав. Бразилець став гравцем основи Палмейраса, а потім перейшов в Манчестер Сіті. А я пропонував його Динамо. Зараз Веселков думає: "Що я наробив". Він не повірив у мене, просив привезти футболіста на перегляд, а я кликав його до Бразилії. Це правда, це було 5-6 років тому. Я не винен, що він не опинився в Динамо. Всі питання до Веселкова", – цитує Жилмара Sport Arena.

Нагадаємо, бразилець Габріел Жезус з 2017 року захищає кольори Манчестер Сіті, куди перебрався з Палмейраса. У минулому сезоні він провів 53 матчі за "містян" у всіх турнірах, в яких відзначився 23 голами та 14 асистами.

"У Динамо отримав п'ять "Волг": Лобановський, дзвінок Суркіса, під дулом автомата – інтерв'ю з володарем Золотого м'яча