УКР РУС

Результати жеребкування 1/4 та 1/2 фіналу ЛЧ: фантастичні пари з трилером для Луніна, щастя та біда Зінченка

19 березня 2021 Читать на русском

У швейцарському Ньйоні відбулося жеребкування 1/2 та 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. "Футбол 24" висвітлював подію в режимі онлайн.

Жеребкування чвертьфіналу та півфіналу ЛЧ розпочалося о 13:00 за Києвом. "Футбол 24" провів текстову онлайн-трансляцію. У прямому ефірі на території України церемонію показали "Футбол 1" та MEGOGO.

Результати жеребкування

Чвертьфінальні пари:

Манчестер Сіті – Борусія Дортмунд

Порту – Челсі

Баварія – ПСЖ

Реал – Ліверпуль

Півфінали:

Баварія – ПСЖ / Манчестер Сіті – Борусія Д (півфінал 1)

Реал – Ліверпуль / Порту – Челсі (півфінал 2)

Переможець півфіналу 1 буде господарем стамбульського фіналу.

Жеребкування чвертьфіналів було повністю відкритим. Тобто, на цій стадії допускалася зустріч представників однієї асоціації. Найбільшим представництвом у топ-8 команд ЛЧ може похвалитись АПЛ – 3. Бундесліга делегувала 2 клуби, Іспанія, Франція та Португалія – по одному. Мюнхенська Баварія захищає чемпіонський титул. В 1/8 фіналу підопічні Фліка не помітили римський Лаціо.

Перегони найкращих снайперів ЛЧ очолює нападник дортмундської Борусії Ерлінг Холанд з 10-ма м'ячами. Його найближчий переслідувач Кіліан Мбаппе відзначався 6 разів. Вперше з сезону-2004/2005 чвертьфінал Ліги чемпіонів пройде без Роналду і Мессі. Кріш зганьбився проти Порту, тоді як Лео – не пройшов випробування ПСЖ. Цілих 16 років хоча б один з них виходив у 1/4 фіналу.

На цій стадії Україну представляють Олександр Зінченко (Ман Сіті) та Андрій Лунін (Реал).

Перші поєдинки 1/4 фіналу Ліги чемпіонів відбудуться 6/7 квітня, матчі-відповіді – 13/14 квітня. Півфінали пройдуть 27/28 квітня та 4/5 травня відповідно. Фінал турніру прийме Олімпійський стадіон в Стамбулі 29 травня.

Маліновський безсилий в ЛЧ: ноу-хау Аталанти шокувало, але Зідан – не фізрук