УКР РУС

Женезіо – про план гри проти Мессі: Нам потрібно ідеально розрахувати ризики

12 березня 2019 Читать на русском

Головний тренер французького Ліона Бруно Женезіо розповів про підготовку до матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти іспанської Барселони.

"Ми повинні грати в свій футбол, грати вільно. Ми знаємо, що нам буде складно проти однієї з найкращих команд у світі. Але ми знаємо, що здатні досягнути всього, адже ми вже робили це.

Вальверде розповів про козирі Ліона перед матчем із Барселоною

Ми повинні докласти всіх зусиль, щоб порадувати вболівальників, які приїхали сюди великою групою. Ми повинні довести, що перебуваємо на своєму законному місці. Нам потрібно відштовхнутися від гри, яку ми показали в гостях із Манчестер Сіті.

Результат Аякса додає нам сил. Багато залежить від Мессі. Ми розробимо такий план гри, щоб зменшити його вплив. Але нам потрібно ідеально розрахувати ризики. Я сумніваюсь, що цей матч закінчиться 0:0. Нам потрібно забити, а ще бути готовими терпіти на полі", – наводить слова Женезіо офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що матч Барселона – Ліон відбудеться у середу, 13 березня. Початок поєдинку о 22:00. Перша зустріч завершилася нульовою нічиєю.