УКР РУС

Здивував Баварію і Лєвандовскі – у Бундесліги сенсаційний лідер бомбардирів, він зіграє проти Шахтаря

2 вересня 2018 Читать на русском

Нападник Хоффенхайма Адам Шалай неочікувано очолив список найкращих бомбардирів чемпіонату Німеччини після двох турів.

Угорський голеадор оформив дубль у матчі з Фрайбургом, в якому його команда здобула вольову перемогу. Нагадаємо, Хоффенхайм зіграє проти Шахтаря в Лізі чемпіонів 2018/19 на груповому етапі. Шалай отримав від видання Bild найвищу оцінку 1 за свої старання.

Хоффенхайм – Фрайбург: суперник Шахтаря ще в першому таймі втратив трьох захисників через травми

Відзначимо, що саме Адам зрівняв рахунок у першому турі, коли його команда драматично програла Баварії. Відтак із 4-х командних голів 3 на його рахунку. Решта футболістів Бундесліги не забивали більше 2-х, зокрема, і баварець Роберт Лєвандовскі. Цікаво, що за весь попередній сезон 30-річний форвард наколотив лише 5 голів у 20 матчах.

Шалай у молодому віці досить результативно (23 голи за 71 матч) пограв за дубль мадридського Реала, куди перейшов за 500 тисяч євро. За всю кар'єру (пограв також за Майнц, Шальке і Ганновер) його трансфери потягнули на 15,9 млн євро.

Схоже, Шахтарю варто придивитись до головної зброї (височенним зростом 1,93 м) свого першого суперника в цьогорічній ЛЧ. Донецький клуб прийматиме Хоффе вже 19 вересня на стадіоні Металіст.

Баварія – Хоффенхайм: відео гола Шалая

Хоффенхайм – Фрайбург: відео голів і огляд матчу