УКР РУС

"Здатні на більше, ніж півфінал": Судаков – про дубль у ворота Франції, дует з Мудриком та майбутню дуель з Іспанією

3 липня 2023 Читать на русском

Півзахисник молодіжної збірної України Георгій Судаков підбив підсумки протистояння з французами (3:1) у чвертьфіналі чемпіонату Європи.

"Як казав Михайло Мудрик, раніше я віддавав йому такі передачі. У нас зв'язка така. А тепер він віддав пас.

"Не такий страшний вовк": Бондаренко по-філософськи оцінив історичний вихід України на Олімпіаду

Мудрик віддав схожу передачу на Циганкова у матчі із Північною Македонією. І я знав, що він може віддати цю передачу, тому мені треба було просто побігти в ту зону, а там уже приборкати м'яч і забити.

Звичайно, ми знаємо, наскільки індивідуально сильна команда Франції. Важко проти неї грати, захищатись тим більше. Були проблеми між лініями, потім ми перебудувалися на 5 захисників. Бражко сів у центр п'ятим захисником, і стало трохи легше. То були важливі корективи.

Поки ми ще думаємо про гру з Францією, ще трохи радіємо. А із завтрашнього дня починаємо думати про Іспанію. Тоді проти нас грав інший склад, тепер також буде інший. Тому, в першу чергу, треба розібрати їхню гру зі Швейцарією та Хорватією, нашу гру з Іспанією, і вже від цього відштовхуватися. Я впевнений, ми здатні на набагато більше, ніж півфінал", – сказав Судаков у коментарі Суспільне Спорт.

Нагадаємо, Георгій став автором дубля у матчі з Францією і наразі є найкращим бомбардиром Євро-2023 за підсумками чвертьфіналів (у його доробку 3 голи у 4 матчах). Також він претендує на перемогу у голосуванні за найкращий гол туру, що минув.

Україна вийшла у півфінал Євро-2023 – команда Ротаня сенсаційно переграла Францію й пробилася на Олімпіаду!