УКР РУС

Збірна України зіграла останній спаринг перед матчем з Шотландією

26 травня 2022 Читать на русском

"Синьо-жовті" розписали бойову нічию у двосторонній грі – тренування з підвищеною відповідальністю було оповите ареолом таємничості.

Збірна України провела двосторонню гру тривалістю 90 хвилин, повідомляє офіційний сайт УАФ.

Петраков – про дуель з Шотландією: "Після ракет і бомб ми вже нічого не боїмося"

Теоретичне заняття було проведено окремо для кожної з команд – жовтої та синьої, одна з яких мала дотримуватися стилю збірної Шотландії. Діями одного колективу керував безпосередньо Олександр Петраков і Олександр Шовковський, а за інший відповідали асистент Андрій Анненков та тренер-аналітик Авраам Кампомар.

Спаринг містив усі необхідні для повноцінного поєдинку атрибути – установку, окремі роздягальні, ігрову форму та спільне виконання державного гімну перед стартовим свистком. Гра носила закритий характер, тому склади команд не розголошуються. Відомо лише, що у матчі взяли участь 22 футболісти, у тому числі всі три голкіпери. Усі польові гравці провели на полі по 90 хвилин. Поєдинок завершився бойовою нічиєю — 1:1. Голами відзначились Роман Яремчук (з гри) та Артем Довбик (з пенальті).

Нагадаємо, матч Шотландія – Україна відбудеться 1 червня. Переможець цього протистояння побореться з Уельсом за путівку на чемпіонат світу-2022.

"Перед матчами з Динамо заснути не міг": зупиняв Шевченка та Реброва, а тепер будує в Лондоні і тренує… Ниву