УКР РУС

Збірна України зібралася в Харкові й провела перше тренування – втрата двох динамівців, дедлайн для Коноплянки

15 травня 2021 Читать на русском

Більшість футболістів, які потрапили до розширеної заявки збірної України, прибули на тренувальний збір.

Чартерним рейсом із Києва разом із тренерським штабом, медичним та адміністративним персоналом вилетіли 25 футболістів. Це майже всі викликані гравці клубів УПЛ, а також два легіонери – Євген Макаренко та Олександр Зубков, повідомляє прес-служба УАФ.

Ібрагімович не зіграє на Євро-2020 через травму

Близько 16-ї години збірники прибули до своєї харківської резиденції. Після обіду та відпочинку команда виїхала на перше тренування, що розпочалося на стадіоні Сонячний близько 18.45. Підготовча робота до Євро стартувала!

Однак не обійшлося без втрат. Не зможуть допомогти збірній України динамівці Олександр Андрієвський та Володимир Шепелєв, які отримали серйозні травми, лікування та відновлення після яких потребує багато часу. Про ці ушкодження було відомо раніше, але очікувалося, що футболісти можуть вчасно відновитися.

Тепер у "списку очікування" залишився лише один виконавець – Євген Коноплянка. Головний лікар збірної України Артур Глущенко уважно стежить за процесом відновлення вінгера Шахтаря. Якщо Євген буде готовий, то зможе приєднатися до "синьо-жовтих" орієнтовно 28 травня.

Запекла боротьба українських збірників за Євро – Соболь став найкращим у команді, Михайліченко тримає марку