УКР РУС

Збірна України з незрозумілими проблемами пройшла у Кракові митний контроль

8 жовтня 2016 Читать на русском

Польща, куди українська національна дружина прибула на матч відбору до ЧС-2018 проти Косово, зустріла команду Андрія Шевченка прохолодою в усіх сенсах.

Збірна України у пятницю, 7-го жовтня, надвечір прибула до Кракова. Польське місто на відміну від 26-градусної турецької Коньї зустріло прохолодою – +9.

Українська делегація проходила паспортний контроль дуже довго. У польських прикордонників час до часу не спрацьовували сканери для зчитування відбитків пальців. Доводилося по кілька разів запускати систему, а деяких взагалі відправляли із загальної черги почекати. Без зрозумілих причин. Проблем з перетином кордону, зокрема, зазнали наші іспанські легіонери – Денис Бойко і Роман Зозуля.

На щастя, в підсумку вся делегація збірної України пройшла на польську територію. Команду Шевченка зустрічали вболівальники, які полювали на автографи. Футболісти і головний тренер порадували своїх прихильників.

Нагадаємо, матч 3-го туру відбору до ЧС-2018 Україна – Косово міг бути перенесений в Туреччину, але буде зіграний все-таки в Кракові. Після гри проти турків команда Шевченка 7 жовтня прибула до Польщі.

Все про Косово: кров за незалежність, гра в дипломатію і талант із "Барселони"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях