УКР РУС

Збірна України серед військовослужбовців стала чемпіоном Європи

4 червня 2019 Читать на русском

Завершився перший чемпіонат Європи з футболу серед військовослужбовців-учасників бойових дій та ветеранів війни, який проходив у Києві. Переможцем змагань стала українська збірна.

Перший в історії чемпіонат Європи серед військовослужбовців-учасників бойових дій та ветеранів війни проходив у Києві протягом 3-х днів.

Україна U-21 розгромила Кіпр і вийшла у фінал меморіалу Лобановського

Матчі першого та другого турів проходили на тренувальній базі Динамо в Кончі-Заспі. Фінальні матчі та нагородження переможців відбулися на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського, повідомляє офіційний сайт Динамо.

Чемпіоном Європи стала збірна України. Друге місце посіла команда Данії, бронза в активі Грузії. У вирішальному матчі українці розтрощили Данію з рахунком 5:0, а Грузія обіграла Норвегію 3:1.

ЧС-2019 U-20 Україна – Панама: перемога на класі й реалізації, прогрес прагматичного стилю Петракова, Сікан з'їв Супрягу

Організатором першого чемпіонату Європи серед військовослужбовців-учасників бойових дій та ветеранів війни є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського об’єднання учасників АТО "Українці-разом!" та за підтримки Футбольного клубу Динамо та Української асоціації футболу.