УКР РУС

Збірна України провела дебютне тренування під керівництвом Реброва – наставник запалював чи не найбільше

9 червня 2023 Читать на русском

Сергій Ребров вперше працював зі збірною України на футбольному полі. У червні "синьо-жовті" зіграють три матчі – спаринг з Німеччиною і два поєдинки відбору на Євро-2024.

Товариські матчі
завершено
-

Напередодні ввечері, 8 червня, збірна України прибула у німецький Бремен, де одразу ж розпочала підготовку до товариської гри проти Німеччини. Тренерський штаб Сергія Реброва провів теорію і відновлювальне заняття.

Збірна України провела перше заняття з Ребровим – є зіркове підсилення

Сьогодні зранку "синьо-жовті" на стадіоні провели перше тренування під керівництвом нового наставника. Робота кишіла різноманіттям: після пробіжки і завдань на розтяжку футболісти виконали вправи з м'ячем (в яких особисто брав участь Ребров, працюючи в парі з Олександром Піхальонком та Данилом Ігнатенком) і завершили все грою у "квадрати". І тут головний тренер не пас задніх, продемонструвавши підопічним чудову техніку роботи з м'ячем.

Окремо працювали голкіпери збірної під керівництвом Рустама Худжамова. Георгій Бущан, Андрій Лунін та Анатолій Трубін відпрацьовували вправи на швидкість та реакцію.

Нагадаємо, поєдинок проти Німеччини збірна України проведе у понеділок, 12 червня. Він стане підготовчим до матчів відбору на Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти (16 та 19 червня відповідно).

Ребров у збірній України: перша прес-конференція – про контракт, Ярмоленка в Динамо, травми лідерів і гру з Німеччиною