УКР РУС

Збірна України 12 червня зіграє перший матч

8 червня 2011

Молодь від’їжджає в Данію. Молодіжна збірна України вже 12 травня зіграє свій перший поєдинок на чемпіонаті Європи серед гравців віком до 21 року.

В Києві ж наставник жовто-блакитної молодіжки Павло Яковенко разом із новими спонсорами представив форму у якій бігатимуть по данських полях українці. Завдання перед ставлять максимальне - вийти до півфіналу із першого місця, попри те, що у групі зібрались такі суперники, як Чехія, Англія та Іспанія.

“Ну як і всі інші команди, Чехія, Англія, всі ставлять високі планки. Ми також не виключення, ми намагатимемося всі ці команди обійти. Збірна Англії це достатньо передбачуваний суперник, якщо їм нічого не протиставити, то футбол можна дивитися два тайми, але ми б не хотіли цього робити. Тому ми з ними серйозно підготуємося”, - каже головний тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко.

Перший поєдинок українці зіграють проти чехів, які єдині, хто у відборі не програв. Забивати чехи теж уміють - Томаш Пекгарт із дев'ятьма голами став найкращим бомбардиром кваліфікації.

“Ніхто не був розслаблений, готувались, було два, одне тренування. Фізично, морально м готові їхати в Данію і перемагати. Головне обіграти Чехію 12 числа, тоді буде все добре”. – каже гравець молодіжної збірної України Ярослав Ракицький.

Після чехів на українців чекає зустріч із англійцями - 15 червня. Останній матч проти іспанців відбудеться 19 числа. Нагадаємо, що чинними чемпіонами Європи є німці.