УКР РУС

Збірна 37 туру Серії А

16 травня 2011

До збірної 37 туру Серії А вже традиційно увійшло двоє представників "Удінезе". Щоправда, цього разу Санчеса з Ді Натале змінили їхні одноклубники — словенець Хандановіч та чилієць Ісла.

Як не дивно, два з 11-ти місць зайняли представники “Катанії”, якій перемога над "Ромою" допомогла зберегти прописку в елітному дивізіоні.

“Мілан” та “Парма” також представили цього тижня по два гравці, а по одному представникові у збірну делегували “Лечче”, “Інтер” та “Лаціо”.

                                                                                            Самір Хандановіч (“Удінезе”)

Словенець був напоготові впродовж усієї гри, а особливо запам’ятався епізод, коли він впорався з ударом Фернандеса майже впритул. Ще за декілька хвилин після цього голкіпер заблокував удар Москарделлі.

 

 Матіас Сільвестре (“Катанія”)

Впродовж усього матчу не відмовлявся від “чорнової” роботи і зупинив багато атак “Роми”. Вибив м’яча з лінії воріт після удару Вучініча.

Алессандро Лукареллі (“Парма”)

 

Завжди був налаштований на боротьбу і виграв як усі повітряні м’ячі, так і низові. Навіть легендарному Пінтуріккіо не вдалося перехитрити ветерана-опонента.

 

 Юто Нагатомо (“Інтер”)

Завдав “Наполі” чимало проблем на своєму лівому фланзі. В одному з епізодів лише завдяки вдалим діям Де Санктіса японець не відзначився голом, а в іншому вже Нагатомо не дозволив завдати небезпечного удару Лавессі.

Маурісіо Ісла (“Удінезе”)

Чилійця майже неможливо було зупинити на правому фланзі, де він витоптав усю траву. Опинився в потрібному місці у потрібний час і зумів відкрити рахунок у матчі.

 

Ернанес (“Лаціо”)

Як у своїй бразильській футбольній біографії був надзвичайно продуктивним у середній лінії — спочатку створив момент для Джузеппе Б’ява, а потім і сам відзначився двічі, закріпивши перемогу “орлів”.

 

Кларенс Зеєдорф (“Мілан”)

Здається, що своєю грою перевершив сам блиск Скудетто, здобутий “Міланом” минулого тижня. Зіграв велику роль у двох голах Робінью, та й забив сам ударом у дальній кут. "Зеєдорф - це завжди неповторність" - перефразував під час трансляції Дєніс Босянок відомі поетичні рядки Ліни Костенко.

 

Алехандро Гомес (“Катанія”)

Був надзвичайно продуктивним на лівому фланзі, поряд з ним Касетті виглядав як аматор. Його швидке мислення і влучний удар повз Доні і принесли “Катанії” перемогу.

 

Себастьян Джовінко (“Парма”)

 

 

Ніколи не зупинявся, постійно створюючи своїй рідній команді проблеми в обороні. Попри всі свої намагання, Барцальї так і не зумів впоратися із добре знайомим йому футболістом. Саме Джовінко забив єдиний гол у матчі.

 

                                            Робінью (“Мілан”)

Був більмом на оці для оборони “Кальярі”. Відзначився дублем і допоміг забити Зеєдорфу. Став одним із трьох найкращих бомбардирів чемпіонського "Мілану" разом із Пато та Златаном.

 

Джеда (“Лечче”)

Постійно загрожував воротам суперника і демонстрував вміння вдало обирати позицію. Відкрив рахунок у матчі. Саме після його прострілу Масьєло відправив м’яча у власні ворота.