УКР РУС

Збірна 35 туру Серії А. ФОТО

3 травня 2011

У збірну 35 туру Серії А увійшло два представники "Чезени", а найкращим голкіпером став страж воріт "Барі" - команди, яка однією ногою вже у нижчому дивізіоні.

І у цьому немає нічого дивного, адже ці команди все ще не втратили надії залишитися у Серії А, тож їхні гравці роблять усе можливе, аби це таки сталося.

А загалом найкраща одинадцятка туру має такий вигляд:

 

Жан-Франсуа Жіле (“Барі”)

Капітан нічого не зміг вдіяти проти перших двох стандартів, які виконував Франческо Тотті, але чудово відбив другий 11-метровий удар у виконанні Імператора. Здійснив також декілька надзвичайно важливих сейвів, не дозволивши суперникам змінити рахунок у цих епізодах.

 

Дуглас Майкон (“Інтер”)

Контролював правий фланг і в кількох епізодах на ранніх стадіях зупиняв атакувальні спроби Ігоря Будана. Ніколи не виключався з боротьби і наприкінці зустрічі зробив неймовірну подачу на голову Пацціні, після якої той приніс “Інтеру” перемогу.

 

Матіас Сільвестре (“Катанія”)

Аргентинець діяв холоднокровно і обмежував Аквафресці та Лаццарі простір. Опинився в потрібному місці в потрібний час і зумів забити гол.

 

Тіагу Сілва (“Мілан”)

Бразилець діяв поруч із Алессандро Неста і зовсім не бентежився у протистояннях з Ді Вайо та Меджоріні. Сілва разом з одним із кращих захисників Європи показали, чому оборона “Мілану” одна з найкращих у Серії А.

 

Стів Фон Берген (“Чезена”)

Гравець дістався “Чезені” безкоштовно, однак грає так, неначе за нього заплатили мільйон євро. Виграв майже усі повітряні дуелі і зазвичай читав задумки Дієго Міліто.

 

Алессіо Черчі (“Фіорентина”)

Діяв дуже гостро і допоміг Варгасу відкрити рахунок. Пізніше сам забив два голи, особливо красивим з яких вийшов останній, коли Черчі пробив Хандановіча ударом здалеку.

 

Блерім Джемайлі (“Парма”)

Вже на другій хвилині встиг відзначитися голом, після чого зазвичай діяв у центрі півзахисту чудово читаючи гру і вдало обираючи позиції.

 

Гаетано Д’Агостіно (“Фіорентина”)

Показав, чому “Фіорентина” підписала з ним контракт влітку минулого року. Отримуючи вільний простір він одразу ж пробивав по воротах і таким чином зумів оформити дубль.

 

Джампаоло Пацціні (“Інтер”)

Вийшовши на заміну, став головним героєм матчу. Саме його два голи вже у доданий арбітром час і принесли “Інтеру” перемогу у матчі з “Чезеною”.

 

Франческо Тотті (“Рома”)

Забив зі штрафного надзвичайно потужним ударом, а пізніше реалізував пенальті. Завдавав темпу атакам “Роми” та зачаровував своєю грою вболівальників.

 

Ігор Будан (“Чезена”)

Виступаючи на правах оренди показав справжній клас, помічаючи найменші слабкості у захисті “Інтера”. Забив гол, який став для нього першим у складі “Чезени”.