УКР РУС

Збірна 32 туру Серії А. ФОТО

12 квітня 2011

Одразу п’ятеро представників команд з Риму потрапили до символічної збірної 32 туру Серії А.

А найбільш чисельне представництво у команді туру має “Лаціо” - троє гравців.

“Рома”, “Інтер” та “Наполі” можуть похизуватися тим, що до числа найкращих потрапили по двоє їхніх представників, до яких долучилися по одному футболістові з “Ювентуса” та “Мілану”.

Цікаво, що до рейтингу потрапили одразу двоє гравців, які з’явилися на полі лише у другому таймі.

 

Фернандо Муслера (“Лаціо”)

Захисники відчували підтримку у себе за спиною, а Муслера керував діями оборонців неначе диригент. До того ж він впорався з двома ударами Джовінко, а також пострілами від Божинова та Анджело.

 

Андре Діас (“Лаціо”)

Майстерно і завжди вдало обирав позицію в захисті, часто підстраховуючи товаришів по команді. Протягом усієї гри дуже вдало стримував нападника “Парми” Амаурі.

 

Лусіо (“Інтер”)

Запам’ятався тим, що зупиняв атаки “К’єво” ще до того, як вони могли стати небезпечними. Не відсиджувався лише в захисті а допоміг створити і декілька моментів попереду.

 

Йон-Арне Ріісе (“Рома”)

Блокував кілька прострілів гравців “Удінезе” з флангу, а також сам зробив декілька вдалих передач у нападі своєї команди, змушуючи суперників ближче притискатися до власних воріт. Вирішальну роль відіграв у переможному голі Франческо Тотті.

 

Крістіан Маджо (“Наполі”)

Володарював на правому фланзі півзахисту, змушуючи “Болонью” відходити назад. Показав добре порозуміння із Сунігою. Рухався протягом усього матчу, показуючи неймовірно динамічну гру.

 

Ернанес (“Лаціо”)

Забив неймовірний гол правою ногою після вдалих дій партнерів Сарате та Броккі. М’яч після удару Ернанеса пролетів повз безпорадного голкіпера “Парми” Міранте. Міг оформити дубль ледь не забивши зі штрафного.

 

Веслі Снейдер (“Інтер”)

Поки він не вийшов на поле, “Інтер” був безпорадним в атаці. Натхненна гра Веслі стала невід’ємною складовою перемоги. Зокрема голландець створив декілька гольових моментів для Нагатомо, а також чимала заслуга Снейдера у голі Майкона.

 

Кларенс Зеєдорф (“Мілан”)

Працював, як паровоз. Боруц впорався з кількома його ударами, проте один таки не зумів відбити, коли після пасу Пато летючий голландець переправив м’яча у дальню дев’ятку воріт “Фіорентини”.

 

Франческо Тотті (“Рома”)

Забивши два голи на виїзді, ветеран довів, що все ще залишається лідером команди. Спочатку переграв Хандановіча з позначки, а на дев’яностій хвилині удар Тотті з гри виявився невідпорним.

 

Езекієль Лавессі (“Наполі”)

Аргентинець бігав по полі неначе ошпарений. Взяв участь у двох голах у ворота “Болоньї”. Спочатку він п’ятою відкотив м’яча вздовж воріт, чим скористався Маскара, а пізніше саме Лавессі заробив пенальті, який реалізував Гамшік.

 

Лука Тоні (“Ювентус”)

Відіграв вирішальну роль у перемозі над своєю колишньою командою. Вийшовши на заміну спочатку віддав гольову передачу на Матрі, а перед тим як самому проштовхнути м’яча повз Едуардо, ще декілька разів загрожував воротам “Парми”.