УКР РУС

Збірна 29 туру Серії А. ФОТО

14 березня 2011

По три представники "Роми" та "Удінезе" потрапили до символічної збірної 29 туру Серії А.

А Антоніо Ді Натале та Алексіс Санчес вже декілька турів поспіль навіть не думають покидати одинадцятку найкращих.

Двома представниками у цьому списку може похвалитися “Брешія”. У збірну туру також потрапили по гравцеві з “Барі”, “Чезени” та “Наполі”.

 

Мікеле Аркарі (“Брешія”)

 

Нехай він і не зміг допомогти команді, коли забив Ето’О, але зважаючи на те, що це лише його чотирнадцята гра у Серії А, з кожним матчем він діє все впевненіше. Аркарі не пропустив м’яча у ворота після численних пострілів Снейдера та Пандева, а також відбив потужний удар Нагатомо. 

 

Жуан (“Рома”)

Не дозволив створити гравцям “Лаціо” поблизу воріт “Роми” небезпечних моментів. Повністю вибив з гри Флоккарі. Навіть пішов вперед і міг забити, але Ледесма відібрав у нього м’яча.

 

Мехді Бенітіа (“Удінезе”)

Відкрив рахунок ударом головою у матчі з “Кальярі” після подачі Ді Натале з кутового. Обмежив дії форвардів суперника і захищався неначе великий полярний білий ведмідь.

 

Ніколас Бурдіссо (“Рома”)

Тримав під контролем нападників “Лаціо” Ернанеса та Сарате, яким, зрештою, так і не вдалося забити. Також створював неприємності захисникам суперника і ледь не забив після подачі Тотті з кутового, однак не нехтував своїм головним обов’язком — захищати.

 

Алексіс Санчес (“Удінезе”)

З кожним тижнем дивує все більше. А його зв’язку у нападі з Ді Натале практично неможливо зупинити. Забив гол здійснивши прохід ледь не від власного карного. В Італії його вже почали називати новим Марадоною.

 

Серхіо Альмірон (“Барі”)

Власник “Барі” назвав Альмірона місцевим Гаттузо та Пірло зі штрихами Кассано. Особливо вдало зіграв при виконанні штрафного, виконавши хитру передачу на Рудольфа після якої той забив. Допомагав контролювати темп гри і не дозволив використати суперникам декілька чудових нагод для взяття воріт.

 

Панагіотіс Коне (“Брешія”)

Молодий грецький півзахисник навряд чи у наступному сезоні буде виступати у Серії В навіть, якщо туди вилетить його теперішня команда. Він з’являвся то на лівому, то на правому флангах, викликаючи паніку у захисників “Інтера”, які через це часто помилялися при передачах.

 

Марко Пароло (“Чезена”)

Постійно створював небезпеку поблизу воріт “Ювентуса”. Швидко зорієнтувався у карному “Юве” і точним ударом з правої ноги приніс своїй команді нічию.

 

Франческо Тотті (“Рома”)

Надихав свою команду до атакувальних дій. Його перший постріл зі штрафного був настільки потужним, що Муслера не встиг зорієнтуватися. А коли Тотті виконував одинадцятиметровий, то ледь не порвав сітки воріт.

 

Езекієль Лавессі (“Наполі”)

Ель Почо повернувся і повернув ключ для розблокування захисту суперників “Наполі”. Прийняв участь у двох голах своєї команди. Спочатку віддав точний пас на Гамшіка, а пізніше сам переправив м’яча у сітку воріт.

 

Антоніо Ді Натале (“Удінезе”)

Грає, як 24-річний, а не 34-річний. Забив два голи і віддав результативну передачу, що дозволило його команді піднятися на четверте місце. Справжній капітан, який повинен бути почесним президентом.