УКР РУС

Збірна 28 туру Серії А. ФОТО

7 березня 2011

Одразу по двоє представників "Роми" та "Мілану" і троє гравців "Інтера" потрапили у символічну збірну 28 туру Серії А.

Також у число одинадцяти найкращих увійшли по гравцеві з “Лаціо”, “Брешії”, “Удінезе” та “Чезени”.

До речі, Алексіс Санчес та Веслі Снейдер потрапляють до цього рейтингу вже другий тиждень поспіль.

 

Доні (“Рома”)

Надзвичайну продуктивність продемонстрував голкіпер “Роми” у матчі з “Лечче”. Особливо запам’яталися його дії після спроб забити Даніеле Корвіа. Також зумів виручити Доні після удару головою Джакомацці, щоправда з повторним його пострілом голкіперу “Роми” впоратися не вдалося.

 

Джузеппе Б’ява (“Лаціо”)

Найкращий захисник у складі “Лаціо” в матчі з “Палермо”. Декілька разів ліквідовував загрозу, яка надходила від Бальцаретті. Його самовіддана гра і організаційні навики стали невід’ємною частиною перемоги “орлів”.

 

Тіагу Сілва (“Мілан”)

Його рішучі дії проти нападників “Ювентуса” Матрі та Тоні не дозволили останнім організувати якусь небезпеку біля воріт “Мілану”. Декілька разів переміщався у півзахист аби допомогти своїй команді в атаці, однак на його гру у захисті це не вплинуло.

 

Лусіо (“Інтер”)

Допомагав Ранокьї у захисті і з їхньої вини небезпеки поблизу воріт “Інтера” не виникало. Також зупинив м’яча обличчям, який летів після потужного пострілу. Однак незабаром оговтався і продовжив гру.

 

Гаетано Берарді (“Брешія”)

З’являвся на обох флангах захисту де діяв однаково добре. Не дозволив атакам неаполітанців бути гострими. Також після його відборів м’яча “Брешія” отримувала шанси для контратак.

 

Алексіс Санчес (“Удінезе”)

Постійно загрожував воротам “Барі”. Міг забити, якщо б не прекрасний сейв Жілле. Та й пенальті, який реалізував Ді Натале, був призначений не без допомоги Санчеса.

 

Дженнаро Гаттузо (Мілан”)

Майже бездоганно виконав роль Андреа Пірло, зв’язуючи захист і напад команди. Обіграв одного гравця і пробив з лівої ноги, після чого м’яч пролетів повз здивованого Буффона.

 

Веслі Снейдер (“Інтер”)

Контролював гру у півзахисті і створював небезпеку у нападі помічаючи провали в обороні “Дженоа”. Віддав гольову передачу на Пандева, а також випробував Едуардо ударом з далеку.

 

Емануеле Джаккеріні (“Чезена”)

Після пасу від Пароло 23-річний нападник забив свій перший гол у ворота “Сампдорії”. А через дві хвилини, скориставшись помилкою Гастаделло, забив у ворота Курчі вдруге.

 

Мірко Вучініч (“Рома”)

У поєдинку з “Лечче” вражав своєю продуктивністю. Забив перший у матчі гол ідеально пробивши у нижній від Розаті кут.

 

Самюель Ето’О (“Інтер”)

Постійно діяв гостро поблизу воріт “Дженоа”. Сам забив двічі, і до того ж неабияк посприяв голам Пацціні та Пандєва.