УКР РУС

Зайцев: Гравці не виконують мої настанови

28 серпня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Карпат" Сергій Зайцев прокоментував поразку від "Олімпіка" у 6 турі УПЛ (0:2).

"Немає коментарів. Команда грала без емоцій, є брак у передачах. Нічого не вийшло у нас. Не можу сказати, з чим це пов'язано. Другу гру поспіль гравці не виконують те, про що я їх прошу. Винен головний тренер. Якщо дві гри ми не можемо зібратися, то винен головний тренер. Що робити? Когось посадити на лаву запасних, проводити якісь дії. Так не може бути. Чотири матчі команда показувала рівень, а тут вже два поєдинки нічого не можуть зіграти.

Задоволений грою Рудики. Вся команда відіграла погано. У нас багато браку в передачах, я незадоволений грою всієї команди. Від Рудики чекаємо більшого, а команда відіграла загалом жахливо. Я не пішов до фан-сектору після гри, тому що у мене були деякі думки. Пішла команда, пішов мій помічник. Нічого не бачу такого в тому, що я не пішов.

Ми команду готували 15 днів до чемпіонату. Ми розуміли, що буде "яма", але не розраховували, що вона буде тривати так довго. Якісь висновки будемо робити, а якщо когось побачим у нічних клубах, то в гравців будуть серйозні штрафи. Аж до позбавлення всієї зарплати.Відчуття того, що у нас нічого не вийде, було перед "Зорею". Сьогодні такого не було. Сьогодні банально не вистачило емоцій. Ми б з радістю взяли якогось гарного гравця, але брати будь-кого не будемо", – сказав Зайцев.

Санжар: Могли забити "Карпатам" більше, але марнували нагоди

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях