УКР РУС

Завтра "Карпати" зіграють свій перший спаринг

13 червня 2011

Першу гру сезону 2011/12 "Карпати" зіграють 14-го червня у спарингу з моршинською "Скалою".

З літньої відпустки гравці "Карпат" вийшли минулої середи. Упродовж трьох днів підопічні Олега Кононова проводили по одному тренуванню, паралельно складаючи тести та проходили поглиблене медичне обстеження. З вчорашнього дня карпатівці перейшли на режим дворазових тренувань, а вже завтра зіграють перший контрольний спаринг.

Суперником нашої команди буде моршинська "Скала". У минулому сезоні в чемпіонаті України "Скала" грала в групі А другої ліги, де фінішувала на 7-му місці серед 12-ти команд.

Цілком ймовірно, що Олег Кононов завтра надасть ігровий час комусь з гравців молодіжної команди "Карпат". Адже ціла група резервістів наразі готується до сезону разом з головною командою клубу. Ті хто себе проявить на тренуваннях та в контрольних іграх з якнайкращої сторони, поїде на навчально- тренувальний збір до Австрії, який триватиме з 19-го червня по 2-ге липня.

Додамо, що перед виїздом в Альпи, "Карпати" зіграють ще один контрольний спаринг. Пройде він у п’ятницю, 17-го червня. Втім, хто саме буде суперником "зелено-білих", на сьогодні ще не відомо.